logo

Horoscop dragoste 25 iunie-1 iulie: Partenerul sau partenera trebuie să îţi suporte toanele

Publicat: Duminică, 24 Iunie 2018 12:51 // Actualizat: Duminică, 24 Iunie 2018 12:51 // Sursa: romaniatv.net

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

BERBEC

Nu vei avea prea mult timp de viaţa ta personală în această săptămână, însă cei dragi vor fi înţelegători cu tine. Se poate ca o situaţie complicată de la locul de muncă să îţi răpească şi puţinul timp alocat familiei. Cu toate acestea, acum este important să tragi tare pentru a rezolva tot ce e urgent, căci te bucuri din plin de suportul iubitului. 

TAUR

În această săptămână vei avea parte de o confruntare cu un membru al familiei tale, însă nu e atât de grav precum pare la început. Cu toate că simţi că nu mai poţi fi apropiată de acea persoană niciodată ca înainte, cu timpul lucrurile se vor calma între voi. Fie că este vorba de o soră, un frate sau chiar soţul tău, nu lăsa ca discuţia să degenereze şi să se ajungă la vorbe care nu pot fi uitate uşor. 

GEMENI

Încearcă să nu îţi tratezi partenerul de viaţă cu superioritate, altfel acesta se va îndepărta de tine încet, dar sigur. Nimeni nu are de ce să accepte un astfel de comportament, în special dacă nu există niciun motiv ca el să existe. Relaţia dintre voi este una tensionată încă de ceva vreme, de aceea e necesară mai multă prudenţă. 

RAC

Eşti mai sensibilă decât de obicei în aceste zile, de aceea partenerul tău va trebui să îţi suporte toate toanele. Din fericire, atitutdinea lui faţă de tine este extrem de înţelegătoare şi chiar te ajuta să îţi revii din colapsul resimţit. Blocajul tău poate fi din cauza unor probleme profesionale, însă nu trebuie să amesteci aceste două planuri ale vieţii tale.

Citeşte mai multe pe eva.ro

Comenteaza // Vezi comentarii